Pyetja e zorshme

Publikuar më 03/03/2016

Djali e ka dhënë provimin, del plot gëzim prej shkollës dhe e pyet një grua:

– A e di ku është posta?
Djali i përgjigjet:
– Këtë e di, pyetëm diçka më të zorshme!

 

Të ngjashme

Ska komente

Komento