Pyet gjygjtari Hasanin

Publikuar më 28/12/2011

-Mire,Hasan,si munde ti shkelesh te gjithe 52 njerezit me automjet?
-Frenat mu prishen!
-Po mire,por gjithe ata njerez?!
-Por,ne momentin qe mu prishen frenat,ne njeren ane ishin 2 veta,dhe ne anen tjeter ishin 50 veta duke pritur autobusin.
-Dhe…?
-Une mendova qe me mire eshte qe ti shkel 2 veta sesa ata 50!.
-Po mire por si i shkele te gjithe?!
-Kur une e shkela te parin,i dyti filloj qe te ik ne turmen e atyre 50 vetave…

Të ngjashme

1 Comment

 • Reply Fitim 11/01/2012 at 7:16 pm

  -Hasa e Hysa-
  Hasa Dhe Hysa Ne nje Banes Pas Pak Banesa Mori Flak Edhe,Hasa I Thaa
  Hyses Shkoo T’i Posht Edhe Un i Gjuj Njerzit Ti i Prit,Hysa I thaaa
  Në Rregull.
  Kur Shkoj Posht, Hasa i Gjuajke Njerzit Ndërsa Hysa i Pritke Posht.
  Edhe Kur Shkoj Hasa Posht I Tha Hyses,E Pse Nuuk i Prite Ktoo Te Zit-
  (Zezakët) Aii i’a Ktheu,Po Caa Mi Prit Ktoo Qe Jan Djegur a Nuk ii She
  Që Jan Te Zii Jan Djegu ( ahahahhahahahahah po Ata Kanë Qen Vet Te Zi e Ti ke Menduar Qe Jan Djegur hahahahhaahah
  :P:P:P:D:D

 • Komento