Punët e shtëpisë

Publikuar më 28/04/2014

Derisa burri po qëndron ulur duke shikuar TV, gruaja fillon të ankohet:
– Çdo mëngjes zgjohem para teje, përgatis ushqim, ta sjell kafen, të bëj gati për punë, pastaj i zgjoj fëmijët, u jap ushqim, i çoj në shkollë, laj fshi, përgatis drekën, kur vini ua shtroj, pastaj e çoj, i laj enët, përgatis darkën… pastaj prapë enët, ua shtroj vendin fëmijëve, i qes në gjumë… dhe prapë e fundit fle…
Pasi e dëgjon deri në fund, e dini cila është përgjigja e burrit:
– Kjo ndodh për shkak të organizimit jo të mirë të punës ditore…

Të ngjashme

Ska komente

Komento