Puna ideale

Publikuar më 05/12/2013

– Miredita, jam ne kerkim te nje pune.
– Kemi nje vend pune, shume mire te paguar, por qe kerkon angazhim te madh.
– Jo, faleminderit. Nese kam para filloj dhe pi.
– Atehere kemi nje vend ku nuk kerkohet shume pune, por nuk paguhet as mire.
– Jo, pasi nese kam kohe te lire, do gjej para dhe do shkoj te pi.
Nuk keni dicka qe te punoj gjithe diten dhe te marr pak para?
– Na vjen keq, por nuk keni studime pasuniversitare…

Të ngjashme

Ska komente

Komento