Pulat me HIV

Publikuar më 03/10/2009

Një ditë kishte ardhur veterinari për t’i kontrolluar pulat, dhe i thotë shitësit se pulat e tij kanë HIV – SIDA.
Shitësi bën apel që të gjithë t’i kthenin pulat, dhe ashtu bën të gjithë. Vetëm një qytetar nuk e ktheu, dhe i shkoi shitësi në shtëpi:
“Pse vetëm ti nuk e ktheve pulen?”
Qytetari u përgjigj:
“Nuk e kam blerë pulen për t’u martuar me të, po për me e hëngër”

Të ngjashme

Ska komente

Komento