Pse po qan moj vajzë?

Publikuar më 25/02/2016

Më fal, pse po qan moj vajzë e mirë?
– Qaj, ngaqë të gjitha shoqet më tallin “e shëndoshë”!
– Unë jam zana magjike, më thuaj çfarë dëshire ke, dhe unë do të ta plotësojë menjëherë!
– Më sill një sufllaqe të lutem…

Të ngjashme

Ska komente

Komento