Pse me me bubullima e lam ne?

Publikuar më 14/03/2017

Ishte elefanti me miun dhe te dy si shok e lane qe kush e hidhte njeri -tjetrin me pordha me larg.
Ne fillim behet gati miu.Ja leshon me pordh elefantit dhe e hedh 5 male larg.
I vjen radha elefantit tja fus miut me pordh.
Ja fut dhe e con miun ne nje planet tjeter.
Kur miu qe nga ai planeti me nje artopolant duke i then elefantit:
Pse me me bubullima e lam ne?

Të ngjashme

Ska komente

Komento