Pse i sheh këto kur nuk di të gatuash…

Publikuar më 29/11/2016

Gruaja po shihte në televizor një emision mbi gatimin. I shoqi kalon aty pranë dhe i thotë:
– Nuk e di pse i sheh këto kur nuk di të gatuash…
– Edhe ti sheh filma porno dhe unë s’të them gjë….

Të ngjashme

Ska komente

Komento