Pse e vrave gruan?

Publikuar më 07/07/2014

Polici:Pse e vrave gruan?
Burri:Më tradhetoi !!
Polici:Po gruan e dyte pse e vrave?
Burri:Dhe ajo më tradhetoi !!
Polici:Po gruan e trete pse e vrave ??
Burri:Ku di un,mu bo ves !!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento