Provat dhe shfaqja

Publikuar më 22/07/2014

– Ç’ndryshim ka ndërmjet provave dhe shfaqeve në teatër?

– Në të parat përsëriten pjesët që çalojnë, kurse në të dytat pjesët e arritura.

Të ngjashme

Ska komente

Komento