Protestat

Publikuar më 11/10/2009

Ne nje banes nje dhomeshe 2 prinder kishin nje djal , dhe ata nuk kishin hapsir per te per dashuri ngase djalin e kishin ne shtepi .
Dhe i ati i drejtohet te birit ..
Bir hape dritaren dhe numero sa persona qe she un te dha ty pare ..
Keshtu djali afrohet pran dritares dhe fillon ti numeroj 1 , 2 , 3 keshtu me radh ..
pas disa minutash i drejtohet Djali te atit … BABII
Babi .. URNO BIR …
. Babi tu kajt nana se ja nisen protestat …

Të ngjashme

Ska komente

Komento