Prostituta

Publikuar më 30/07/2009

Nje prostituta kerkonte 20euro per me ia fut dhe me ia  nxjerre shkon i pari i jep200 ia fut e ia nxjerr.
Shkon i dyti ia fut e ia nxjerr.
Shkon i treti ia fut dhe nuk po ia nxirrte atehere i thote ajo hemo nxire cpret,atehere i thot ky po un vetem 10 euro kam.

Të ngjashme

Ska komente

Komento