Prostituta dhe ndershmeria

Publikuar më 02/06/2016

Nje prostitute ja bon klientit te vet qe sja ka dhane paret:
Nuk osht puna per 20 euro, po duhet me pas ftyre pak…

Të ngjashme

Ska komente

Komento