Profesori

Publikuar më 01/09/2009

Flasin dy fqinje dhe njëra i thotë tjetrës:
– Kush ke ai që e pashë dje duke dalë prej banesës tënde?
– Profesor universiteti.
– I rregullt?
– Jo, vetëm kur e kam burrin në udhëtim.

Të ngjashme

Ska komente

Komento