Profesori dhe nxenesi

Publikuar më 21/05/2012

PROFESORI: Nese do kishe gjetur ne rruge, para dhe mend, cilen do merrje?
NXENESI: Parate
PROFESORI: Une do kisha marre mend.
NXENESI: Epo cdo njeri merr ate qe i mungon

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Diellza 24/05/2012 at 7:11 am

    Hahahahahahah
    Nxenesi ne kete rast qenka dal me i menquri

  • Komento