Profesori

Publikuar më 19/10/2011

Studenti, para profesorit, përgjigjet në provimin me gojë.
Gjatë tërë kohës profesori lëviz në karrige. Në një moment karrigia thyhet dhe profesori bie në dysheme. Studenti nuk mund të përmbahet dhe fillon të qeshë. Profesori zgjohet ngadalë dhe i thotë studentit:
“Eh kolegë, taksirat me ra te dy sot!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento