Pritjet

Publikuar më 25/03/2015

“Mami, pse e ke aq të fryrë barkun?”
“Sepse pres një vëlla për ty”, i thotë mamaja.
Më pas, shkon te stacioni i autobusit dhe aty sheh një burrë barkmadh, të cilit i drejtohet: “Po ju xhaxhi, çfarë prisni?”. Ai që i përgjigjet shkurt: “Autobusin…”.
“Nëse del biçikletë, a do ma jepni mua?”, ia kthen vajza.

Të ngjashme

Ska komente

Komento