Prindërit e “etur” dhe djali i zgjuar

Publikuar më 26/10/2013

I thotë mamaja djalit: Dil te keqen mami dhe luaj me lodra te ballkoni.Del djali jashtë dhe prindërit vazhdojnë…

Pas pak kthehet djali dhe i thotë: Mami pashe një makine te bukur.Mire te keqen mami po dil ashte dhe vazhdo te luash.

Ikën fëmija dhe kthehet pas 5 minutash.Mami, pashe një kalë.

Mire mami po ik te ballkoni tani.Pas 5 minutash vjen djali dhe thotë: Prindërit e Erit po bëjnë dashuri.

Po ku i pe ti mor te keqen babi?Nuk i pashe po kane nxjerr Erin jashtë ne ballkon.

Të ngjashme

Ska komente

Komento