Prifti dhe prostituta

Publikuar më 24/07/2014

“Bijë, i ke hyrë një rruge shumë të keqe!”, i thotë.

“Keni vërtet të drejtë, At – i përgjigjet ajo -. Dreqi ta hajë, këtu nuk kalokërka askush…!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento