Prifti dhe gruaja e fshatarit

Publikuar më 24/07/2014

Pasi i bie derës, ai pret për pak kohe sa prifti te ngrihet nga shtrati.
– He i thotë prifti, c’hall te ka sjelle ne këtë ore te natës?
– Imzot, gruaja ime nuk mi do prindërit. Them ta ndaj.
– Ndaje, i thotë prifti
– Po si ta ndaj imzot, kam 5 vjet martese?
– Mos e ndaj, i thotë prifti
Ikën neper nate fshatari, por te nesërmen vjen përsëri,kësaj radhe ne orën 1 te natës.
– Neper gjumë dhe me sy te fryre, prifti i hap derën dhe e pyet
– – Si është puna biri im
– Imzot, kam mësuar se gruaja ime ka dore, vjedh. Them ta ndaj.
– Ndaje, i thotë prifti
– Po si ta ndaj imzot, e kam një krah pune me shume ne shtëpi.
– Mos e ndaj, nuk ja prish prifti
Ikën përsëri fshatari, por te nesërmen vjen përsëri, kësaj radhe ne orën 3 te natës
Akoma me i përgjumur se herët e tjera, prifti ngrihet nga shtrati për t’i hapur derën fshatarit te mërzitshëm.
– Imzot, fillon fjalinë e tij fshatari, kam mësuar se gruaja me tradhton. Mendoj ta ndaj
– Jo biri im, i thotë kësaj radhe prifti. Ndrysho fenë, behu mysliman
– Qe te marr 7 gra imzot?
– Jo, por qe te shkosh tek hoxha, dhe ti çash atij kokën me pas…

Të ngjashme

Ska komente

Komento