Prezervativi…

Publikuar më 18/05/2012

Njeri ne farmaci po priste ne nje radhe te gjate. I vjen radha dhe thote:
– Me jep shpejt 1 prezervativ.
– C’eshte kjo gjuhe zoteri ? Kthehuni ne rradhe dhe here tjeter sillu me me kulture.
Pas 10 min i vjen rradha prap ktij dhe thote:
– Zonje te lutem, 1 prezervativ desha!
– Prape me kete gjuhe ti ? Kthehuni ne radhe dhe here tjeter flisni sic duhet.!
Pas 10 min i vje rradha perseri. Ai ul pantallonat dhe thote:
– Nje kostum per zoterine ju lutem.

Të ngjashme

Ska komente

Komento