Prezervativët XXXL

Publikuar më 27/04/2013

Hyn një femër në barnatore dhe pyet:
– A keni prezervativë XXXL?
– Po, kemi. Sa ju duhen?
– Jo, nuk më duhen. Po pres të shoh kush do t’i blejë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento