Prezervativ me ngjyr te zeze

Publikuar më 15/04/2013

Hyn njeri ne farmaci dhe kerkon nje prezervativ me ngjyr te zeze.
Farmacistja per kureshtje e pyet
-Po pse te zi zoteri?
-Po ja dje me vdiq komshiu perpall dhe sot do i shkoj gruas per vizite.

Të ngjashme

Ska komente

Komento