Prejardhja e njerëzimit

Publikuar më 26/01/2015

Pra, babai i tij tha: “Adami dhe Eva bënë fëmijë, pastaj fëmijët e tyre u bënë të rritur dhe ata bënë fëmijë te tjerë, dhe kështu me radhë. ”
Fëmija pastaj shkoi tek e ëma, i beri asaj të njëjtën pyetje dhe ajo i tha atij, “Ne ishim majmunë, kemi evoluar me kohen për t’u bërë ashtu si jemi tani. “
Fëmija u kthye tek i ati dhe i tha çfarë i kishte thënë e ëma duke i bërtitur: “Ti me gënjeve mua!”
Babai i tij u përgjigj: “Jo, mami jot është duke folur për familjen nga ana e saj. ”

Të ngjashme

Ska komente

Komento