Polici

Publikuar më 08/08/2009

Na ishte njeher nje polic, me emrin Petrit. Nje dite e sjellim Petritin ne zyre per ti bere nje test, dhe e pyesin: Petrit cfare eshte partia?
Nena ime, i pergjigjet Petriti.
Mbasi del nga zyra aty takon nje polic tjeter, dhe ky e pyet: Ho me Petrit si e kalove testin?
Thjesht fare, thote Petriti, me pyeten se kush ishte partia dhe ju pergjigja ‘nena ime’.
E therrasin shokun e Petritit ne zyra dhe i bejn te njejten pyetje: Kush eshte partia?
dhe ky i pergjigjet: Po nona e petritit mo, nona petritit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento