Polici “shtatzëne” dhe edukatorja e kopshtit

Publikuar më 11/10/2013

Papritmas vjen një edukatore dhe e pyet policin:
– Më falni, ju po prisni fëmijë?
Jo, jo, këtë bark e kam nga birra – i përgjigjet polici.

Të ngjashme

Ska komente

Komento