Polici ne hotel…

Publikuar më 16/05/2016

Nje nate nje polic, shkon qe te fleje ne nje hotel, se bashku me nje shokun e tij qe ishte oficer.
Ky polici i thote sportelistit, qe ta zgjoje, te nesermen ne oren 5:00, pasi do te shkoje e te marre sherbimin.
Te nesermen, ne oren 5:00, e zgjon sportelisti, policin.
Polici, ngaqe ishte i pergjumur, dhe me shpejtesi, gabimisht, vesh rrobat e oficerit, dhe del nga dhoma.
Ku sheh veten e vet ne nje nga pasqyrat e hotelit, thote me vete.

Të ngjashme

Ska komente

Komento