Polici ne cerdhen e femijeve…

Publikuar më 17/05/2016

Nje dite, gruaja, kishte nje pune ne dore, dhe nuk kishte mundesi qe te shkonte e te merrte vajzen e vogel ne cerdhe, ndaj i thote te shoqit, qe te veje e ta marre, pasi kishte ardhur orari. Edhe i shoqi, i cili ishte edhe polic, nuk e kundershton, por shkon tek cerdhja, per te marre te bijen.
Polici, takon edukatoren tek porta dhe i thote.
Polici :- Ma nxirr, edhe ate vajzen time, se kam ardhur qe ta marr.
Edukatorja :- Si e ka emrin vajza juaj?
Polici :- Po s’ka shume problem, sill njeren, se prape neser ketu do ta sjell…

Të ngjashme

Ska komente

Komento