Polici me bicikletë

Publikuar më 13/08/2011

Takohen dy policë me njëri tjetrin dhe njeri i thote shokut:
Ku e more këte biciklete se dje nuk e kishe?.E ai pergjigjet:
Takova dje një grua në park që kishte biciklete, dhe filloi të zhvishej dhe më tha merr cfar të duash, dhe une i mora bicikleten.
Mire bëre iu përgjigj shoku, se rrobat do të rrinin shum të vogla.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply ardit halili 28/08/2011 at 8:06 am

    hahaha

  • Komento