Polici djeg faqet

Publikuar më 20/01/2013

Një polic iku një dite në punë me të dyja faqet e djegura. Shoku e pyet:
– Ku e ke djegur këtë faqe? – dhe ai i tha:
– Isha duke hekurosur kur ra zilja e telefonit, dhe une vura në vesh hekurin e hekurosjes pa dashje.
– Po faqen tjeter? – e pyeti përsëri shoku.
Dhe ai ia kthen: – Pasi dogja faqen e pare mora në telefon ambulancën…

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply ereza 08/02/2013 at 6:48 pm

    shum e mir qenka qikjo anekdot

  • Komento