Polici dhe vozitësi

Publikuar më 31/05/2011

Ndalon polici vozitësin dhe i thotë:
– “O jaran, është e katërta herë që po të ndali dhe po të them që diçka po të rrjedh nga makina”!
– Vozitësi ia kthen:
– “Edhe unë po të them prapë se kjo është cisternë për pastrimin e rrugëve”!

Të ngjashme

Ska komente

Komento