Polici dhe testi i gjakut

Publikuar më 17/07/2014

“Ç’të ka gjetur, pse kaq i shqetësuar? Ka ndodhur gjë?”. Ai, turivarur, i përgjigjet: “S’i ç’më ka gjetur!? Nesër do t’i nënshtrohem testit të gjakut…por s’kam studiuar fare!!!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento