Polici dhe termusi

Publikuar më 16/05/2016

Nje polic hyn ne nje dyqan dhe ja ngul syte nje termusi ngaqe nuk kishte pare ndonjehere, pyet shitesen:
– Cfare eshte ky?
– Eshte termus.
– Per cfare sherben?
– Per te mbajtur ngrohte gjerat e ngrohta dhe ftohte gjerat e ftohta.
Polici e blen menjehere dhe e merr te nesermen ne pune:
– Cfare eshte ajo? – e pyesin shoket.
– Eshte termus!
Dhe u shpjegon per cfare sherbente.
– Cfare ke futur brenda?
– Nje kafe te nxehte dhe dy copa akulli.

Të ngjashme

Ska komente

Komento