Polici dhe rrangalla e vjedhur

Publikuar më 14/05/2016

Një polic i thotë shefit të tij:- E çova për ta shitur makinën time dhe ma vlerësuan 500 mijë lekë. S’ja vlen fare…
-Të mësoj unë si t’ja bësh, i thotë shefi , uli numrin e kilometrazhit dhe pastaj më thuaj.
Pas pak polici kthehet.
– Shefo ia ula në 10 000 km dhe me dhanë 2 milionë lekë për makinën. Por do t’ja ul edhe një çikë.
Pas një dite polici kthehet:-Shefo e kam çuar 1000 km.
-Çfarë, i tha shefi, pse s’thua se e ke makinën e vjedhur. Makina të bllokohet!,- urdhëroi shefi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento