Polici dhe peshku

Publikuar më 26/12/2009

Në çfarë mënyrë polici zë peshqi?
E zë një peshk – nxjerr revolen dhe e pyet ku janë peshqit të tjerë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento