Polici dhe oficeri ne pyll

Publikuar më 28/05/2016

Nje dite nje polic dhe nje oficer po shetisnin ne pyll. Papritmas i del perpara derri i eger.
Oficeri si me i shkathet hipen ne peme, kurse polici vraponte rreth e qark pemes e derri po mundohej te kapte policin.
Oficeri nga pema therret policin :
-Shpejt se te kapi!
Polici pergjigjet :
– Mos ki frike se eshte dy xhiro prapa meje…!

Të ngjashme

Ska komente

Komento