Polici

Publikuar më 29/12/2011

Nje polic nje dite po qendronte para deres se nje cerdheje… Nje nga edukatoret e cerdhes behet kurioze dhe vete e pyet:
– Me fal ju prisni femije ?
Polici ja kthen:
-Jo zonje gabohesh, barkun e kam nga birra…

Të ngjashme

Ska komente

Komento