Policët në provim

Publikuar më 31/03/2016

Kishin hyrë 13 policë në provim për inspektor. Detyra ishte: shkruajeni emrin e një kafshe të egër.
I pari ishte i mençur, dhe e shkruan jaguar. I dyti, që nuk dinte, don ta përshkruajë prej tij, por nuk sheh mirë dhe i duket se po shkruan janar, prandaj e shkruan shkurt. I treti e shkruan mars, i katërti prill… dhe kështu gjithnjë deri në dhjetor. I trembëdhjeti s’ka çka të shkruajë, prandaj e shkruan:

“Urime Viti Ri!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento