Policët në një postbllok

Publikuar më 13/05/2016

Policët ndalojnë një grua në një postobllok: “A nuk e dini ju zonjë se është e ndaluar të mbani qentë në makinë?”. “Jo moj është prej pelushi!”.
“Nuk të pyeti kush për racën!”.
Nëse Mikrosofti do të prodhonte makina
Sa herë që do të lyenin vizat e rrugës ju do të duhej të blinin një makinë të re.
Nëse rastësisht ju do të bënit një manovër të gabuar, ju do të duhet të ndërronit motorrin. Dhe për disa arsye të habitshme ju do të duhej ta pranonit këtë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento