Policët e zgjuar

Publikuar më 07/06/2013

Dy police kishin nga nje qen. Per t’i dalluar nga njeri-tjetri, policat i kepusin njerit qen veshin per t’i dalluar. Qente zihen dhe ai pa vesh kafshon tjetrin dhe ngelen te dy pa vesh. Policat vendosin t’i presin bishtin njerit, por pas ca kohesh qente u zune dhe ngelen pa bishta. Po tani c’te bejme per t’i dalluar qente?-tha njeri nga policet. Tjetri u mendua dhe thote: Ky qeni i bardhe eshte i imi, ndersa i ziu eshte i yti.

Të ngjashme

Ska komente

Komento