Poezi per penisin (+18)

Publikuar më 04/04/2010

Une jam vertet i madh,
Dhe me koken porsi dardh.
Do me kish zili dhe mbreti,
Se kur fryhem fillon qameti,
Dridhet vagina edhe suma,
Derdhet Vjosa, fryhet Buna,
Koken ngritur, e trupin drejt,
Per me lart e me perpjet.

Dhe tani, o shoket mi,
Po ju them me krenari,
Qe te dale me mire rima,
Po bertas, “RROFTE BRIMA”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento