Plaku ne autobus

Publikuar më 24/02/2012

Hyp nje plak ne autobus dhe pas ca minutash i thote nje te riu qe ishte ulur.
– Or cun a ngrihesh pak qe te ulem un se jam plak e po me dhembin kembet.
– Po ti kur ke qen i ri a ngriheshe per tu liru karrigen pleqeve ? – i thote cuni ri.
– Po ngrihesha gjithmone – i thote plaku
– Po prandaj te dhembin kembet tani

Të ngjashme

Ska komente

Komento