Plaku i moshuar

Publikuar më 06/04/2016

Nje plak ne moshe te thyer shkon te mjeku. Troket ke dera tak tak tak! Hy! thotë mjeku! Dhe fillon te ankohet plaku se po i dhemb kemba e djath. Mjeku e pyet sa vjet i ke? 73 përgjigjet plaku! hau tha mjeku? Pse ore cfar ke pyet plaku? po nga mosha e ke pergjigjet mjeku! po pse kemba e majte a nuk i ka 73 po ajo nuk me dhemb!

Të ngjashme

Ska komente

Komento