Plaku don të sigurohet …

Publikuar më 13/11/2014

Një plak 97-vjeçar shkon tek një zyre sigurimesh ..
– Ç`kemi?
Dua të bëj siguracion për jetën.
-Sa vjeç je?
– 97 i thotë plaku.
Nëpunësi çmendet:
– Tallesh po ç`të duhet ty siguracioni?
– Po ja do shkoj me babain tim jashtë shtetit, dhe thamë të siguroheshim.
– Me babain tënd!? E sa vjeç është ai?
– Po ja nesër mbush 125 vjeç.
– E ku do shkoni?
– Do shkojmë të takojmë gjyshin tim.
Nëpunësi i bie murit me kokë
– Ç`farë thua, tallesh me mua, gjyshin the!!!!!!!!!
– Po sa vjeç eshte gjyshi yt?
– Po për një javë mbush plot 142 vjeç.
– E çfarë ben ai?
– E po ja, martohet dhe do shkojmë në dasëm.
Nënpunësi i afrohet dritares gati të hidhet:
– Po pse martohet?
-Budallalleqe more, e detyrojnë prindërit !!

Të ngjashme

Ska komente

Komento