Plaku dhe taksisti

Publikuar më 06/10/2009

-Njehere nje plak i cili i kishte valixhet e renda ne dore dhe kishte per te udhetuar, shkon dhe e pyet nje Taksist se sa do te kushtonte per ta derguar ate deri ne vendin e caktuar!
-Taksisti i thot “10 euro”!
-Plaku thot “po valixhet”?
-Taksisti thot “valixhet jan pa pagese”
-Plaku ja kthen “mire, meri ti valigjet se une vi kembe”

Të ngjashme

Ska komente

Komento