Plaku dhe Plaka

Publikuar më 06/01/2010

Nje nate plaku dhe plaka ben bast se kush do te fikte qiririn me pordhe.

Fillon plaku i pari se fik qiririn
Ja fut plaka e fik.
Nxefet plaku dhe i thate plakes ta provonin prape.
Ja fut plaku se fik.
Ja fut plaka e fik.
Terbohet plaku dhe dhe e provon prape,
Por prap plaka fiton.

Nga terbimi i madh plaku kap plaken dhe i sheh bythen.

– Oj plake paske bere me hile, e paske bythen dy grykeshe.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply vilaa 11/11/2011 at 4:52 pm

    ehheehhehheh qa paska kshyr plaku

  • Komento