Plaku dhe djali ne autobus

Publikuar më 27/01/2010

Hyp nje plak ne autobus dhe pas ca minutash i thote nje te riu qe ishte ulur.
– Or cun a ngrihesh pak qe te ulem un se jam plak e po me dhembin kembet.
– Po ti kur ke qen i ri a ngriheshe per tu liru karrigen pleqeve ? – i thote cuni ri.
– Po ngrihesha gjithmone – i thote plaku
– Po prandaj te dhembin kembet tani

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply yll 04/05/2011 at 1:27 pm

    qa po bona a je mri a ka najs en tre oj nif oj halla jjem te don ylli shum qysh eshte eliza dhe beneti qysh esh edha jarizi yllli dhe paltori ju dojn shum sidomos benetin dhe elizen a po ju rrihet a po doni me ardh ne kosov hiq me sa vini e tu ju baj shum urime per qik qi e ka ditjindjet e dyve femijve qyshe ki ki kojshiken hhahahhahahahhahhahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaahhaahhaahahahahahahhahahahhahaahahha tju perhendet ylli dhe platori tun se ne puq me keni krwj famija sherifi

  • Komento