Plako erdhi Pranvera!

Publikuar më 19/10/2013

– Plako erdhi Pranvera!
– Po me verte 1 mars sot diell.
– O pall erdhi Pranvera.
– Po mir e mora vesh, shyqyr qe erdhi se na merziti ky dimri …
– OOOO Pallosh erdhi Pranvera gruaja jote , po cohu ikim nga kazinoja se paska dhe 1 dru me vete. . .

Të ngjashme

Ska komente

Komento