Plaka shtatezene

Publikuar më 30/04/2011

Nji plak vejush shkon me i bo analizat ne spital ,por i ndrrohen me nji shtatzane,pasi i merr analizat konsulltohet me mjekun,dhe mjeku i thot, je shtatzane,plaka befasohet dhe ja kthen, so met me i besu sa gishtit ma.

Të ngjashme

1 Comment

 • Reply suada 05/05/2011 at 2:30 pm

  Gruja me grip

  Shka ki qe ji ra mazun? Pi vet njoni shokin e vet.
  Em ka dek gruja! Pi thot ky tipi.
  Pi shkafit.
  Pi Gripit!
  Pi gripit? Le mer mes baj dert se I kalon.

 • Komento