Plaka në tren

Publikuar më 01/09/2014

Një plakë ishte ulur në tren. Përballë kishte disa djem të ri çamarrokë. Të cilët po e shikoni me vëmëndje gjoksin e plakës.

Në momentin që treni hyri në tunel, një nga djemtë bën sikur rrëzohet dhe i prek gjoksin plakës.

Kur dalin nga tuneli shoku  i thotë:

– O nëna, a mund të të bëj një pyetje?

– Po të keqen nëna fol.

– Si është e mundur që e keni gjoksin kaq të fortë dhe të bukur?

– Eh mor bir, e ka lidhur nyje nëna gjoksin!

Të ngjashme

Ska komente

Komento